La Setmana Natura 2017 reuneix 28.000 persones en 327 actes per la Natura

30. Juny 2017

 

La segona edició de la Setmana de la Natura s'ha celebrat del 2 a l'11 de juny, impulsada per la xarxa de Voluntariat Ambiental i la Xarxa de Custòdia del Territori.


A través dels centenars d'actes que les ONG's ambientals, associacions d'altres àmbits, escoles, universitats, administracions o empreses han organitzat, 28.000 persones han connectat amb la natura. L'objectiu de la Setmana és precisament que les persones s'hi apropin, la coneguin i la visquin, per a prendre consciència sobre la necessitat de conservar-la.

Alhora és una forma de poder conèixer les entitats ambientals amb les quals es pot col·laborar com a voluntaris i voluntàries ambientals a Catalunya.


Enguany ens han acompanyat padrins i padrines, com l'actriu Mireia Comas, el grup els Amics de les Arts, la cuinera Ada Parellada, l'aventurer Albert Bosch o la periodista Cori Calero, entre d'altres.

Destaquem la participació dels infants, a través de més de 70 escoles i instituts d'arreu de Catalunya, i del cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, que han proposat més de 30 actes.

La polsera verda #SetmanaNatura ha inundat novament les xarxes socials amb fotografies dels participants en la Setmana de la Natura.

Tot seguit, el vídeo resum de la segona edició de la Setmana Natura: