Voluntariat ambiental i esport units contra l'abandó de residus: Ultra Clean Marathón

7. Maig 2018

Enguany estem molt contents de presentar-vos l'esdeveniment que hem preparat per la primavera de 2018. Perquè és un gran esdeveniment ambiental i esportiu: 7 maratons recorreran espais d'interès natural, amb l'objectiu de retirar residus abandonats i posar en valor la natura.

Del 13 de maig al 19 de maig organitzem l'Ultra Clean Marathón: es tracta d'una marató de "plogging", de 7 dies i 292 km de durada. Les persones participants poden triar si córrer les 7 curses, o una sola, o un tram de 10, 5 o 1 km, o col·laborar en la recollida de residus. 
L'aventurer Albert Bosch i l'esportista Nicole Ribera són els abanderats de la campanya que recorreran l'ultra marató completa.

Des de la Xarxa de Voluntariat Ambiental organitzem aquest esdeveniment juntament amb l'Agència de Residus de Catalunya i la Xarxa de Voluntariat AmbientalCada marató recorre espais naturals en els quals hi treballa normalment alguna de les entitats ambientals de Catalunya. Amb l'Ultra Clean Marathó,  hem volgut unir els objectius i compromisos del Let's Clean Up amb la Setmana de la Natura: la sensibilització contra l'abandó de residus, amb la defensa i protecció dels espais naturals que duen a terme les entitats ambientals.

Us animem a participar en aquesta nova proposta. Trobeu tota la informació en la pàgina www.ultracleanmarathon.cat